Op zoek naar een freelance webdesigner?

Hallo, ik ben Stijn, freelance webdesigner uit Gent

Ik help starters, zelfstandigen en kmo’s in en rond Gent met het bouwen van een moderne website.

Wijzig zelf de inhoud

Ik maak mijn websites op basis van WordPress. Standaard bevat dit een héél gebruiksvriendelijk Content Management Systeem om zelf de inhoud van je website aan te passen. Pagina’s toevoegen, aanpassen, verwijderen, het kan allemaal en is echt niet ingewikkeld.

Bij de oplevering van je website voorzie ik sowieso tijd om je alles rustig uit te leggen.

En heb je vragen nadien? Geen probleem, stel ze gerust, meestal zal ik je snel verder kunnen helpen.

Goed zichtbaar op élk toestel

Zit je ’s avond in je zetel met een laptop of een tablet? Zoek je overdag enkel dingen op via je pc, of gebruik je ook je smartphone?

Waarschijnlijk zijn je (digitale) gewoonten enorm veranderd in vergelijking met 5 jaar geleden. En niet alleen die van jou, ook die van je (toekomstige) klanten.

Het is dus belangrijk dat je nieuwe website je boodschap ook goed overbrengt op tablets en smartphones.

Ik maak enkel responsive websites. Dat wil zeggen dat je website zich automatisch aanpast aan het scherm en toestel van je bezoeker. Het is zelfs mogelijk om sommige stukken inhoud enkel zichtbaar te maken voor mobiele gebruikers en vice versa.

Word gevonden via Google

Via keyword research onderzoek ik welke zoekopdrachten je ideale klant gebruikt om een probleem op te lossen waar jij de oplossing voor hebt.

Die zoekopdrachten gaan we verwerken in je nieuwe website, zowel inhoudelijk als technisch. Op die manier geeft je website een antwoord op de vragen van je ideale klant én zal Google dat ook herkennen (= zoekmachine optimalisatie of SEO).

Mijn proces

Het bouwen van een nieuwe website zou een productief en aangenaam proces moeten zijn. Daarvoor werk ik nauw met je samen (open communicatie en feedback) zodat we samen de perfecte website voor jouw zaak kunnen creëren.

Het resultaat

Een mooie, snelle, gebruiksvriendelijke website die goed zichtbaar is op alle moderne toestellen en geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Ik toon je hoe je zelf de inhoud van je website kan bijwerken zodat je hoge onderhoudskosten kan vermijden.

En het webdesign-budget?

Dat is volledig in samenspraak. Er zijn altijd meerdere mogelijkheden om een doel te bereiken. Vooraf stel ik een gedetailleerde offerte op zodat je perfect weet wat je kan verwachten voor welke prijs.

Om je een idee te geven, mijn klanten spenderen meestal tussen 800 en 1.200 eur aan een nieuwe website, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten.

Interesse om samen te werken?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel.